SUORITAMME siis makkaran perusoikeuksien takia portin lisäksi myös muitten makkaratehtaitten esittelyjä sekä niiden tuotteiden analysointia. Ohessa yhtiöitä joita tulemma tulevina kuukausina haastattelemaan sekä niiden tuotteista katsauksia:
MAKKARATALO KORPELA, HELSINKI - korpelan B-ruokamakkara, viimeinen mohikaani?
POUTTU - tämän perinnefirman mainiot ryynimakkarat, palviryynäri ja ruisryynäri
HK - sinisestä ei ole kirjoitettu kunnon artkkelia vuosiin!
ATRIA - punaisen lokakuun, eikun lenkin metsästys
HUILUNTUHTI - Lapin antia etelän immeisille
CHEF WOTKINS - helsingin ylpeys ja omintakeisia tuotteita
LISÄÄ MAKKAROITA JA TEHTAITA KEVÄÄN AIKANA.
MARRASKUUN MAKKARANA esittelemme PORTIN Juustogrillimakkaran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti