perjantai 6. toukokuuta 2011

HK-Kabanossi Kebab--"Kaksi kärpästä yhdellä iskulla"

Jo vuosikymmenien ajan on Suomalainen juhlakansa baari-illan päätteeksi kotiutunut sen ainoan aukiolevan grillin kautta ostaen mukaan kuka mitäkin yöevästä; yhtenä el classicona kuitenkin makkaraperunat. Vuosien saatossa ja maailman kehittyessä tuo ainoa aukioleva grilli sai rinnalleen noiden aksentilla Suomea puhuvien miesten pitämän yöpalapaikan jota muuan kiekkoselostajakin selostuksessaan käytti Leijonien pelatessa Ruotsin puolustuksen ulos tilateesta eli kebabkioskille. Noiden kebabkioskien syntymästä alkaen on Suomen juhlakansan psyykettä yön lopputunteina testattu;skitsofreenisia ajatuksia herättäen;Makkaraperunat vai Kebabannos,kas siinä pulma? Ainakin allekirjoittanut tunnustaa tuota jo filosofistakin dilemmaa monesti yön pimeydessä Itä-Suomalaisen tehdaskaupungin torilla miettineensä.

Nyt tuohon ongelmaan on luotu Hk-ruokatalon toimesta. Kyseessä on Hk-Kabanossiperheen tuorein vesa Kebabmakkara. Tuote ilmoittaa lihapitoisuudekseen 65% josta 5 % on kebablihaa. Pakkausta avattaessa paketti laskee ilmoille selkeän tuulahduksen kebabkioskilta,toiveita tuotteen mausta herättäen. Noh,ei muuta kuin tällä kertaa Upolieden uuni tulille ja makkarat kypsymään. 20 minuuttia uunissa ja tuotteet ovat valmiita nautittaviksi ja avot, tälläkään kertaa ei joudu pettymään. Itselle vahvoista makuelämyksistä pitävänä tuote tarjoaa nautintoja. Mausteita on käytetty monipuolisesti ja riittävästi,mukana mm. paprika,jalapeno yms. Erikoisuutena mainittakoon makkaran sisään lisätty kebabkastike joka toimii maun tuojana mitä mallikkaimmin. Suosittelen kaikille jotka pitävät myös kebabtuotteista, perinteisten makkaroiden ystäville tuote lienee vähemmän elämyksiä tarjoava. Lihaisa tuote vaikka lihapitoisuus jääkin alle 70%. Pisteet 4/5.

Ja näin ongelma on ratkaistu, Hk-Kabanossi Kebabmakkaraa jääkaappiin niin ei tarvitse baari-illan jälkeen (tai muutenkaan) miettiä kumpaa syö,makkaraa vai kebabbia. Ne voi syödä nyt kummatkin samalla suunavauksella..:D

1 kommentti: