keskiviikko 13. lokakuuta 2010

MAKKARAKERHO 1-VUOTTA!

Paljon onnea vaan ! paljon makkaroita vaan!


SAVOLAINEN MAKKARAKERHO 1-VUOTISSYNTTÄRIT



Maamme kulinaristisia kohtaloita ja koko ihmiskunnan ruokailutottumuksiin vaikuttanut savolainen makkarakerho täyttää tänään, 13.lokakuuta tasan 1 vuoden. Menestys on ollut huikeaa, jäseniä on pitkälle toista sataa ja lukijoita tuhansia, aktiivisia kirjottelijoita mukava joukko ja kannatus suurempi kuin pääoppositiopuolueella. herkullisia makkaratestejä ja ruokavinkkejä on saatu tasaiseen tahtiin niin juhannusjuhlilta kuin joulun tiimoilla.
Kerho on yhdistänyt kansallisuuksia ja vatsalaukun kautta on edistetty maailmanrauhaan nobelin palkinnon arvoisesti. Merkkipäivän johdosta Chilen valtio on nostanut maan alla jumissa olleet kaivosmiehetkin maan pinnalle jotta ehtivät makkarakauppaan juhlan kunniaksi ja muitakin kansainvälisiä huomionosoituksia on saatu.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin valtakunnallisena yhdistyksenä ja jatkaa vaikuttamista seuraavalle vuosituhannelle ihmisen ja makkaran symbioosin kehittämistä. Kiitämme tähänastisista kirjoituksista ja jäsenistä, tämä on todella avoin yhteisö koko ihmiskunnalle!
Tässä ohessa julkaisemme vapaasti kaikkien synttäri-onnitteluja loppuvuoden ajan, voit laittaa omasi vartavasten avattuun topikkiin tällä palstalla. Tulin näin ja söin!

Makkara-agentti Jussi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti