lauantai 7. elokuuta 2010

Makuliha;Salarakkaita ja Chigoloita

Männä viikolla allekirjoittanut tutuistui noihin parisuhteessa elävältä kiellettyihin juttuihin niiden sallitussa muodossa;Grillimakkarana.

Makulihan Salarakas on tomaatti-juusto-yrttimakkara joka ei taatusti jätä juuston ja tomaatin ystäviä ,kuten allekirjoittanut, kylmäksi. Koostumukseltaan erittäin tasainen,täyteläinen ja lihaisa tuote joka jo ensi haukkauksella tuo täyden maun suuhun. Salarakkaassa on kuitenkin visuaalisestikin selkeästi havaittavissa tuo tomaatti ja juusto,ne siis ihan silmällä voi erottaa eivätkä ne ole vain tekstinä pakkausselosteessa.
Nimi on siinä kohtaa osuva, että kyllähän nämä salassa täytyy syödä, varsinkin jos paikalla on muita makkaroiden ystäviä. Senverta laadukas ja makoisa tuote on kyseessä, että mielellään sen kokonaan itse nauttii. 5/5 on pakko antaa.

Makulihan Chigolo on valmistajan uutuus tälle kesällä kesän trendiin;tulisiin makkaroihin. Lisukkeena chili ja paprika. Ja sen kyllä maistaa,tuli ei leisku suusta mutta makua on. Sinällään tämä tuote ei muuten eroa isojen lihatalojen vastaavista, mutta lihaisuus tulee tässäkin esiin eritavalla kuin massalaitosten tuotteissa. Tämä lienee ominaista kaikille pienten lihatalojen tuotteille. 4/5, hieman olisi tulisuutta toivonut enemmän olevan.

Kumpaakin tuotetta saa ainakin meilläpäin (Lohja) K-kaupoissa käyviltä Makulihan konsulenteilta. Lisää tuotteista voi käydä katsomassa osoitteesta: http://www.makuliha.fi/DowebEasyCMS/?Page=makkarat

Löytyypä sieltä tuote nimeltä Pitkä-Jussi. Kenen mukaan lie nimetty..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti