perjantai 27. marraskuuta 2009

Makkaranmyynnistä

MAKKARA-AGENTTI selvitti hiukan markkinatilannetta portin makkaroitten kohdalla, ja hyvin on edustettuna eteläistä suomea myöten kansallisherkkumme savolainen valmistaja.
Yleisesti ottaen ainakin Prisma-ketju myy porttia lähes poikkeuksetta ympäri maata, katsaus kymenlaaksosta kotkasta espooseen paljasti että merkki on kaikissa kaupoissa jotka tarkistettiin.
Yleisimmin tiskiltä löytyy perus-ukkopekka, kyydissä tavallisimmin juustoversio, mutta laajasti myös kaikki versiot ovat tarjolla.Saatavuus Prismoissa siis lähelle 100%. alueella joissa kävimme.
K-kauppa tarjoaa myös valtaosallaan ainakin yhtä versiota kaikissa kaupoissaan, toki niitäkin myymälöitä löytyy mihin makkarasivistyksen kehto ei ole vielä kiikkunut.
Sokos kunnostautuu sattumanvaraisesti, jotkut liikkeet ovat ottaneet portin tuotteita (ilmeisesti pyynnöstä) joten sielläkin saattaa portin makkaroita tavata, mielikuva maankattavan katsauksen pikaisella tarkistuksella on että itä-suomessa törmää sokoksessa portin makkaroihin parhaiten.
Paljon on kuitenkin vielä tehtävää, jotta savolainen makkarateollisuus pääsee sille kuuluvalle paikalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti