lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kuukauden makkara heinäkuu: Järvi-Suomen Portti--Ukko-Pekka EmmentalerJärvi-Suomen Portti kantaa nyt vastuunsa myös juustomakkaroiden saralla tuomalla markkinoille Ukko-Pekka Emmentaler-tuotteensa.
Kyseessä on Ukko-Pekka tuotteista puhuttaessa jo totuttuun tapaan erittäin laadukas valmiste jossa on tingitty laadun sijasta hinnassa. jo ensi puraisulla voidaan tämän olevan juustomakkaroiden aatelisluokkaa; hillittyä ja hienotunteista,mutta silti oman kantansa esiintuovaa. Kyseessä on erittäin lihaisa tuote, juusto on huomioitu hyvin eturiviin tuoden, kuitenkaan sitä liikaa esiintyöntämättä. Juusto maistuu muttei valu suupielistä ylitsepursuen. Pakkauksen 4 makkaraa riittävät hyvin täyttämään tällaisen 125 kg painavan miehen eikä nälkää jää.
Ei voi muuta kuin suositelle,niin ja juomana tosiaan Olvia(Eurot Savoon) ykköstä tai kolmosta,maun mukkaan. Pisteet 4/5.

1 kommentti:

  1. Tämähän kuulostaapi hyvältä, rupee tässä kuola valumaan juuston ystävä Aslakilta. =) Pitääkin maistella heti kun osuu paketti silimään.Täältä Paraisilta ei tätä herkkua ole silmään osunu. Nyt on laitettava grilli tulille ku näläkä tuli tätä lukiessa ;D;D T:Loma-Aslakki Paraisilta

    VastaaPoista